Timrå gymnasium
Timrå gymnasium

Meny

Kommentera sidan

Tipsa och dela

Dela sidan på facebook

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Gå till profilsidan för $userIdentityName
  300

  Handels- och administrationsprogrammet

  "

  Handels- och administrationsprogrammet är för dig som vill jobba med försäljning, information, service och marknadsföring. Här får du kunskap i försäljningsteknik, service och administration i ett nära samarbete med olika företag i närområdet.

  Arbetssätt

  På handelsprogrammet arbetar vi entreprenöriellt. Det innebär att vi försöker uppmuntra egenskaper som viljan att anta utmaningar, se möjligheter, tänka kreativt och arbeta utifrån kundens behov.

  En stor del av utbildningen är det arbets­platsförlagda lärandet där du tillbringar 1-2 dagar per vecka ute på företag. De praktiska kunskaperna vävs samman med dina teore­tiska studier på skolan. Vi samarbetar med allt från mindre företag till stora koncerner såsom IKEA, Stadium, Coop, The Body Shop och Sundsvall Timrå Airport.

  Inriktning: handel och service

  Här får du fördjupade kunskaper om allt som berör handel och service och utvecklar din förmåga som säljare. Du får kunskaper om hur man möter kunder och marknadsför olika produkter i butiken. Du får lära dig om hur företag är uppbyggda men även kunska­per om vad det innebär att starta och driva ett företag.

  Efter skolan

  Handels- och serviceprogrammet ger goda chanser till extrajobb under studierna och arbete efter studenten. 90% av eleverna i de senaste avgångsklasserna har idag arbete. Flera av våra tidigare elever arbetar dessutom som butiks- och avdelningschefer, redan innan de fyllt 30 år. Du har även möjlighet att läsa vidare inom yrkeshögskolan eller läsa in behörighetsgivande kurser på det individu­ella valet för att läsa vidare på högskolan.

  Sidan uppdaterad

   

  Kontakta oss

  Timrå gymnasium
  Gymnasievägen 2
  861 82 TIMRÅ


  Telefon: 060-16 32 66
  E-post: gymnasiet@timra.se

  Följ oss

  Facebook


  Kontakta oss

  Timrå gymnasium
  Gymnasievägen 2,

  861 82 TIMRÅ

  Växel: 060-16 32 66

  E-post: gymnasiet@timra.se

  Följ oss

  Facebook