Timrå gymnasium
Timrå gymnasium

Meny

Kommentera sidan

Tipsa och dela

Dela sidan på facebook

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Gå till profilsidan för $userIdentityName
  300

  Samhällsvetenskapsprogrammet

  Vad har Zara Larsson, Zlatan, Bianca Ingrosso, Jan Björklund, Annie Lööf, Clara Henry, Gunilla Persson, prinsessan Madeleine, Alexander Skarsgård, Caroline Seger och Andreas Granqvist för gemensamt? Jo, de har alla gått på samhällsvetenskapsprogrammet!

  Arbetssätt

  Det samhällsvetenskapliga programmet kän­netecknas av trygga sociala relationer, aktiv undervisning i större teman samt en interna­tionell utblick. Vi arbetar aktivt genom stu­diebesök hos företag och organisationer för att se hur teorier stämmer med verkligheten.

  Inriktning: beteendevetenskap

  Vill du lära dig mer om andra människor och deras beteende? Då är beteendevetenskaps­inriktningen något för dig. Vi hjälper dig att förstå dig själv och andra och läser kurser som psykologi, kriminologi, sociologi och ledarskap.

  Inriktning: samhällsvetenskap

  Vill du lära dig mer om internationella sam­hällsfrågor, ha en upplevelsebaserad under­visning, få en internationell förståelse och öka din kulturella kompetens och få nya erfarenheter som gör det lätt att möta nya människor från hela världen? Då är samhälls­vetenskapsinriktningen något för dig. Vi läser kurser som internationella relationer, historia, mänskliga rättigheter och geografi.

  Efter skolan

  Samhällsvetenskapsprogrammet är ett hög­skoleförberande program som ger dig bra förutsättningar för vidare studier inom ett brett samhällsvetenskapligt område.

  Kontakt

  Sidan uppdaterad

   

  Kontakta oss

  Timrå gymnasium
  Gymnasievägen 2
  861 82 TIMRÅ


  Telefon: 060-16 32 66
  E-post: gymnasiet@timra.se

  Följ oss

  Facebook


  Kontakta oss

  Timrå gymnasium
  Gymnasievägen 2,

  861 82 TIMRÅ

  Växel: 060-16 32 66

  E-post: gymnasiet@timra.se

  Följ oss

  Facebook