Timrå gymnasium
Timrå gymnasium

Meny

Kommentera sidan

Tipsa och dela

Dela sidan på facebook

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Gå till profilsidan för $userIdentityName
  300

  Elevens mål och framtid i fokus

  Timrå gymnasium erbjuder nio nationella program och samtliga introduktionsprogram. Alla program arbetar efter visionen: en skola i framtiden med hög kvalitet där alla är trygga.

  Vi är också ett NIU hockeygymnasium, erbjuder lokal idrottsutbildning inom ishockey och innebandy för både tjejer och killar samt är en ETG-skola inom elteknik som gör att lärlingstiden halveras efter utbildningen, och vi är riksrekryterande till flygplatsteknikerutbildningen som ligger under fordonsprogrammet.

  Vi har välutrustade lokaler för våra yrkesutbildningar, som ett externt restaurangkök och en verkstad samt lokaler för den praktiska utbildningen på El- och energiprogrammet.

  Till våra yrkesutbildningar inom försäljning/service och restaurang hör mycket praktik (APL) så eleverna står rustade för arbetslivet när de gått ut skolan. Vårt Naturvetenskapsprogram är individuellt inriktat så att elever får fördjupa sig i det de tycker är mest intressant, vårt Teknikprogram ingår i Teknikcollege och vårt Ekonomiprogram har ett gott samarbete med det lokala näringslivet.

  Elevhälsan på vår skola arbetar nära eleverna för att ge trygghet och stöd under utbildningen. Där kan eleverna få råd, stöd och vägledning i det mesta som rör studie- och livssituationen så att lärandesituationen blir så positiv som möjligt.

  Hos oss kan du kombinera din idrottssatsning med flera nationella program »

  Läs om Timrå gymnasium i vår digitala broschyr »

  "
  "
  "
  "
  "

  Barn- och
  fritidsprogrammet

  "

  Kontakt

  Sidan uppdaterad

   

  Kontakta oss

  Timrå gymnasium
  Gymnasievägen 2
  861 82 TIMRÅ


  Telefon: 060-16 32 66
  E-post: gymnasiet@timra.se

  Följ oss

  Facebook


  Kontakta oss

  Timrå gymnasium
  Gymnasievägen 2,

  861 82 TIMRÅ

  Växel: 060-16 32 66

  E-post: gymnasiet@timra.se

  Följ oss

  Facebook