Timrå gymnasium
Timrå gymnasium

Meny

Kommentera sidan

Tipsa och dela

Dela sidan på facebook

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Gå till profilsidan för $userIdentityName
  300

  Ekonomiprogrammet

  Ekonomiprogrammet är till för dig som vill arbeta i en stimulerande kreativ
  miljö där du får lösa aktuella problem. Tillsammans tillgodoser vi de kunskaper som efterfrågas över hela världen. Vi öppnar dörrar till företagsvärlden och hjälper dig att växa både som entreprenör och människa.

  Arbetssätt

  Vi tycker att företag är fantastiska inspiratörer som ger oss värdefulla tips och idéer från verkligheten. För att du ska få använda dina kunskaper i praktiken har vi täta samarbeten med företag och föreningar inom regionen. Detta innebär att du får många möjligheter att skapa viktiga kontakter inför arbetslivet. Vårt samarbete med Ung Företagsamhet (UF) ger dig en unik möjlighet att använda dina nya kunskaper och arbeta med företagande på riktigt.

  Inriktning: ekonomi

  Vill du lära dig ännu mer om att skapa och driva ett lönsamt företag? Eller är du kanske
  intresserad av att kunna marknadsföra varor och tjänster? Vi arbetar målfokuserat i olika företagsprojekt och utvecklar kunskaper både teoretiskt och praktiskt. Du får även lära dig att utveckla din personliga ledarskapsförmåga, kreativa tekniker för samarbete, kommunicera och lösa ekonomiska problem.

  Inriktning: juridik

  Juridikinriktningen passar dig som vill förstå dagens samhällsliv samt arbeta för ett rättssystem som värnar om alla människors lika värde. Tillsammans går vi igenom det svenska rättssystemet och dess lagar. Du kommer bland annat lära dig straffrätt, EU-rätt och avtalsrätt. Du utvecklar din förmåga att analysera och bedöma spännande juridiska problem.

  Efter skolan

  Ekonomiprogrammet är ett högskoleförberedande program som ger dig förutsättningar för vidare studier inom främst ekonomi, juridik och andra samhälls-vetenskapliga områden. Är du mer intresserad av att jobba direkt efter gymnasiet så ger vår ekonomiutbildning dig förutsättningar att söka arbete som exempelvis ekonomiassistent eller marknadsassisten, eller varför inte starta ett eget företag?

  Sidan uppdaterad

   

  Kontakta oss

  Timrå gymnasium
  Gymnasievägen 2
  861 82 TIMRÅ


  Telefon: 060-16 32 66
  E-post: gymnasiet@timra.se

  Följ oss

  Facebook


  Kontakta oss

  Timrå gymnasium
  Gymnasievägen 2,

  861 82 TIMRÅ

  Växel: 060-16 32 66

  E-post: gymnasiet@timra.se

  Följ oss

  Facebook